Team

Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing is een professioneel motocross team uitkomend op het hoogste niveau zoals de MXGP & de Dutch Masters of Motocross.

Het team, gevestigd in het Drentse Rogat, is voortgekomen uit de gedrevenheid en bevlogenheid van Gebben Racing & Van Venrooy Dakbedekking. Het team geeft talentvolle rijders een kans om te groeien en om goede resultaten te behalen op het hoogste niveau. Zo wordt het team gesteund door Kawasaki Benelux, beschikt het over een eigen moderne werkplaats en worden de trainingen en wedstrijden gefaciliteerd. De motoren worden daarbij naar wens van de rijder ontwikkeld en geprepareerd door een vaste monteur. Het team staat onder leiding van teammanager Klaas Hattem.

Gebben is sinds 1936 een begrip in Nederland op het gebied van inkoop en verkoop van cross / straatmotoren / atv’s en heeft veel rijders in de loop der jaren ondersteund in de motocross en grasbaansport. Van Venrooy Dakbedekking heeft in de jaren 80 aan de wieg gestaan van het eerste professionele niet-fabrieksteam van Nederland, het Venko Racing team en is de jaren daarna betrokken gebleven bij de motorcrosssport. Samen hebben Gebben en Van Venrooy hun krachten en enthousiasme voor de motorcrossport gebundeld tot één team in de MXGP & de Dutch Masters of Motocross.

Team sponsor: Webton Internetdesign
Team sponsor: Webton Internetdesign